GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Kasım 2020 Çarşamba 17:45

'Şenlendirme Projesi' şenlikle bitti!

Türk Kızılayı tarafından hayata geçirilen “Şenlendirme Projeleri” kapsamında Türk Kızılayı Urla Şubesi “Hayata Bağlan Projesi”ni ilçede gerçekleştirdi.

Pandemi süreci nedeniyle Haziran 2020’de hayata geçirilen proje kapsamında çocuklar bugün Milli Basketbolcu Efe Aydan ile birlikte sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak hem spor yaptı, hem şarkılar söyledi hem de eğlendiler. Düzenlenen programa Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Önder Can, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, Urla Birim Müdürleri ve öğrencilerin velileri de giderek öğrencilere destek oldu.

Türk Kızılay Şenlendirme Projesi kapsamında Urla Belediyesi Konservatuarı eğitmenleri tarafından pandemi koşullarına uygun ortamlarda kursiyerlere müzik eğitimi verildi. Haziran başında koşulların biraz hafifletilmesi aşamasında çocuklar ve anneleri Kapadokya gezisine götürülerek bir gece konaklamalı sosyalleşme etkinliğine katıldı. Ayrıca çocuklar yaz boyunca basketbol antrenörü ile birlikte açık havada basket çalışmalarını sürdürdü.