GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:31

'Cehennemde yanacaksın' dedi, tartışma koptu... İZBAN'da 'tebliğci' tacizi!

İzmir’de kendisini tebliğci olarak tanıtan bir şahıs İZBAN-Kemer İstasyonu'nda bir kadına iddiaya göre ‘cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Kadının tepki göstermesi üzerine tebliğci “Cehennemde yanacaksın demedim cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadınla, tebliğcinin tartışmasını güvenlik görevlileri ayırdı.

İzmir’de raylı ulaşım aracı İZBAN’ın Kemer durağında kendisine tebliğci diye bir şahıs önünde yürüyen bir kadına iddiaya göre ‘Cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Şahsın sözlü tacizinin ardından ikili arasında tartışma yaşandı.

Kadın, şahsa dönerek “Allah sana vahiy mi gönderdi de sen ‘cehennemde yanacaksın’ diyorsun” diye tepki gösterdi. Bu sözlerin üzerine tebliğci, kadına “Kitaplarda yazıyor. Öldüğün zaman göreceksin” yanıtını verdi. Bunun üzerine kadın, “Sen ölenin ne hale geldiğini gördün mü? Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?” diye sordu. Bu sözlerin ardından tebliğci, kadının bu sözlerine, “Sen onların yanında mıydın? Sıra sende miydi?” diyerek hakaretlerini sürdürdü.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

“KABUL EDECEKSİNİZ BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ”
İzban istasyonunda bulunan vatandaşların tepkisiyle karşılaşan şahıs, “Ben cehennemde yanacaksın demedim. Cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadın, tebliğciye, “Burası Türkiye Cumhuriyeti kabul edeceksiniz. Laik bir ülke” diye tepkisini sürdürdü.

Kadın ve şahıs arasındaki tartışma güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle engellendi.

“BU TACİZ DEĞİL DE NEDİR”
Kadın o anları sosyal medya hesabından, “Bakın az önce İzmir İzban’da kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu ne idüğü belirsiz provokatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yine de söyleyeyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değil de ne, bu provokatif bir eylem değil de nedir?” sözleriyle yayımladı. (TELE 1)